пятница, 9 марта 2012 г.

У Тернопільському педуніверситеті зафіксовано спалах кору


У Тернополі у Національному педагогічному університеті зафіксовано спалах захворювання на кір.

Як повідомили в обласній санепідстанції, загалом кір діагностували у семи студентів, четверо із них госпіталізовані. У чотирьох студентів форма перебігу хвороби легка, у трьох - середнього ступеня тяжкості.

Як зазначили у СЕС, захворіли студенти у гуртожитку університету за місцем проживання, контактуючи між собою, передає «УНІАН».


У зв'язку з інцидентом медпрацівниками обстежено 323 людини, які контактували з хворими. За ними ведеться медичне спостереження.

Згідно зі статистичними і оперативним даними, з початку поточного року на адміністративних територіях країни зареєстровано 4447 випадків захворювання на кір.

По матеріалах -  http://for-ua.com

Від редакції:

1. Існує думка, що таким способом (з використанням фломастерів та інших засобів камуфляжу) студенти готуються до свята 1-го квітня, перевіряючи реакцію викладачів.

2. На думку редакції кір - це ще не найстрашніша хвороба, епідемія якої може розгорнутись у наших гуртожитках, як відомо діти з кожним роком дорослішають все швидше... Батьки та викладачі - будьте на чатах!!!

3.  Дивовижний збіг - епідемія почалась після того, як викладач Х. поставив незарах цілій групі Г. За непідтвердженими даними, саме студенти групи Г. і є осередком епідемії...

Комментариев нет:

Отправить комментарий