пятница, 6 декабря 2013 г.

Кличко - український Арнольд



Як відомо доля Українського політика Володимира Кличка дуже схожа з долею Конгресмена США Арнольда Шварцнегера. Обидва колишні спортсмени з атлетичною зовнішністю, які досягли неабияких висот в спорті і стали кращими, а нині видатні політичні діячі своїх країн.


З огляду на те що відбувається зараз в нашій країні - активні акції протесту проти теперішньої влади, проти свавілля "правоохоронців" та проти нехтування народною думкою. Володимир Кличко, як справжній лідер свого народу, зараз на майдані для того, щоб відстояти наші інтереси. Для того, щоб його діти і внуки, як і наші з вами, жили у вільній демократичні європейській країні. Він бореться за демократію, за те, щоб влада почала зважати на думку свого народу, за демократичні європейські цінності, які так близькі до загально-людських цінностей кожного свідомого українця.

Поскільки колишній Губернатор Каліфорнії неодноразово говорив що дуже захоплюється досягненнями Кличка у спорті, дуже актуальним став би візит Арнлоьда до України в ці вирішальні дні, для підтримки свого колеги та всього Українського народу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий