пятница, 18 апреля 2014 г.

В Україні створенний батальйон БАнДЕРа.

Через останні події, на західній Україні був створений Батальйон анти диверсантів екстренного реагування або скорочено БАнДЕРа.


Через останні події, на західній Україні був створений Батальйон анти диверсантів екстренного реагування або скорочено БАнДЕРа. Як відомо, даний батальйон був створений як протидія підрозділам так званих «Зелених чоловічків», для усунення загрози диверсійних дій на території України. Через специфіку підготовки бійці батальйону можуть не тільки ефективно боротись з ворожими диверсантами, а й самі, при необхідності, проникати на територію ворожої країни з ціллю ведення там диверсійної діяльності. Поки що не планується перекидати це збройне угруповування у східні регіони, але при необхідності і подальшому загостренні ситуації бійці батальйону готові не тільки вимести нечисть за межі нашої держави, але й успішно продовжити наступ (здійснюючи підривну діяльність) за її межами. Як нам сказав один з бійців на запитання чим диверсійна діяльність за межами України допоможе нам у цій ситуації – «Щоб у них було чим зайнятись на власній території а про нашу і думати забули».
Планується що через певний період кількість військових, що задіяні в цьому і подібних підрозділах має збільшитись до п’яти тисяч. «При такій кількості тренованих анти диверсантів ми зможемо повернути Крим легітимним референдумом вже через два тижні після початку операції по його звільненню від загарбників» - повідомив нам один з командирів підрозділу.

«Навіть не зважаючи на специфіку нашої підготовки можу сказати, що тільки одна абревіатура нашого підрозділу заставляє ворогів України вмиватись холодним потом, а звістка що до них прямують БАнДЕР-івці здатна частково, чи навіть повністю деморалізувати противника, а з урахуванням наших навиків, ворогу зовсім нема що нам протиставити» - розповів нам один з бійців.

Комментариев нет:

Отправить комментарий