суббота, 3 марта 2012 г.

Що подарувати дівчині на 8 березня

Не за горами довгоочікуване (жінками) свято, для чоловіків воно також може стати дуже приємним, особливо, як що вгадати з подарунком для своєї коханої, але до цього часу нас мучать сумніви і «головні болі». Що ж можна вибрати в подарунок. Тут я напишу тільки те, що, точно знаю, мало б сподобатись кожній обраниці.










1. Палітра помад.
Так саме ПОМАД. Зараз дівчину звичайною помадою не здивуєш, а палітри помад чим раз тим більше набувають популярності і якщо ви навіть про таке не чули, будьте впевнені, що ваша супутниця життя вже давно простудіювала інтернет-ринок в пошуках такої коробочки.







2. Принтер для нігтів.
Я також був здивований що є така штука, вона наносить узор на нігті принципом печатки, йде в наборі з багато чисельними кліше. Хоч на Українських сайтах я поки такої штуки не знайшов, може вам пощастить більше)))











3. Білизна.
Не вважайте що це заїжджена тема, для жінок білизни мало не буває, їм завжди не вистачає бюстгальтера, чи трусиків, особливо коли треба кудись йти на святкування. Жінкам хочеться бути у всьому новому (хоч побачите ту обновку тільки ви…).










4. Випрямляч для волосся/гофре. 
Це вкрай необхідний для жінок виріб. Ми (чоловіки) не можемо собі навіть уявити наскільки (ще б пак з нашими то зачісками деколи і гребінець – без потрібна штука). Таку річ краще брати, щоб у неї були керамічні насадки (вони не палять волосся), а ще краще взяти цілий набір, на даний момент кращим набором є - ROWENTA CF 4032.






5. Парфуми.
Яка жінка не мріє про справжні французькі парфуми. Саме так, «тройний» тут не підійде, якщо вирішили вже дарувати парфуми, то доведеться трошки розкошелитись.








За такі речі як золото, чи брильянти я навіть не писатиму і так ясно що це безперечні лідери (хоч користі від них значно менше).

І найголовніше, який би ви подарунок не обрали ОБОВЯЗКОВО КУПІТЬ ЩЕ КВІТИ!!! Які саме вони будуть – не має ніякого особливого значення. Головне щоб не білі троянди (знак дружби). Букетиком під сніжників звичайно можна обмежитись, але не бажано.

Ну от і все, нехай щастить))) Приємного вам свята.

1 комментарий:

Unknown комментирует...

Дуже класна підбірка подарунків!!! Мрія кожної дівчини. Шкода що 8 березня тільки раз в рік)))

Отправить комментарий